Sağlıklı Nesil Sağlıklı Gelecek Projesi kapsamında bağımlılık konulu yarışma düzenlenmesi başvuruları snsg.yesilay.org.tr adresinden yapılacaktır.

Bakanlığımız merkez teşkilâtı birimlerinin 2020 yılında gerçekleştirecekleri çalışmaların yer aldığı ,Başkanlığımızca hazırlanan "2020 Yılı  İş Takvimi" adlı kitap Bakanlığımız web sayfasında yer almaktadır.

Değerli öğretmenlerimiz aralık ayına ait veli ziyaretlerinizin tutanak,form ve varsa fotoğraflarını yarın itibari ile idareye teslim etmeniz rica olunur.

Okulumuz 4-C sinifi Az Attik Doğaya Kattık E-Twinning Projesi ile geri dönüşüme katkı sağlamak amacıyla sınıflarına çöp kutusu yardımında bulunan siz değerli velilerimize teşekkür ederiz.

23 Aralık 2019 Pazartesi günü Müzeler Gezisi'ne katılacak öğrencilerimizin Veli Izin Dilekcesi'ni mutlaka yanlarında getirmelerini önemle rica olunur.

"Dünyamız, ülkemiz, ilçemiz, okulumuz bizim evimizdir" bilincini ogrencilerimize kazandirmak amaciyla her hafta okulumuzun en temiz sınıfını seçiyoruz. Bu haftanın en temiz sınıfı 1-A ve 2-A sınıfları seçildi. Öğretmenlerimizi ve öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Değerli öğretmenlerimiz ve velilerimiz önümüzdeki hafta Salı, Çarşamba ve Perşembe günleri ilçemizde yoğun yağış beklenmektedir. Çoğu yaya olarak okula ulaşan öğrencilerimiz için gerekli tedbirlerin alınması amacıyla öğretmenlerimiz ve velilerimize duyururuz.

Her hafta EBA kullanımını teşvik etmek amacıyla haftanın EBA Şampiyonları yani EBA'yi en fazla kullanan öğretmen ve öğrencileri açıklamaya devam ediyoruz.  Bu haftanın EBA Şampiyonu olan öğretmenlerimiz  Fatma Şahin Yeşim Zorlu ve Gonca Uzun. Öğrencilerimizden ise EBA Şampiyonlarımız Reyyan Koç Necip Karabacak ve Aslı Demiroğlu. Öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik ediyoruz. EBA'yi kullanarak  Turkiye'nin dört bir yanından öğretmenlerle etkileşim halinde olmaya, kendimizi geliştirmeye ve eğitime katkıda bulunmaya EBA'da da devam edeceğiz.

Atatürk İlkokulu Sosyal Ödevlerim ve Kişisel Becerilerim Projesi'nde bu haftaki ödevimiz toz almak. Tüm öğrenci, veli ve öğretmenlerimize duyurulur.

Sosyal Ekip Projesi Koordinatörlerinin Dikkatine! Pazartesi Günü Saat 11.00'da müdür odasında toplantımız vardır. Ilgili öğretmenlerimize duyurulur.