Guncel Genap Dosyalarının Pazartesi Saat 15:00'da Idareye Teslim Edilmesi Gerekmektedir. Ögretmenlerimize Duyurulur.

Bu haftanın Eba birincileri olan öğretmenlerimiz

1. Yesim Zorlu

2. Fatma Şahin

3. Halil Şensözlüer

Haftanın En Temiz Sınıfı 3-A. Öğretmenimiz Ali Akpınar'a ve öğrencilerine tesekkür ederiz.

İlk iki oturumu bugun gerceklesen ve yarin da diger iki oturumu gerceklesecek olan Açıköğretim Sinavlari sirasinda yaninizda bulunmasi gereken belgeler ilgili veli ve öğretmenlerimize duyurulur. Sınava girebilmeniz için gerekli olan "Sınav Giriş Belgesi" ve "Fotoğraflı ve Onaylı Kimlik" (Fotoğraflı, soğuk damgalı ve T.C. kimlik numaralı nüfus cüzdanı/Türkiye Cumhuriyeti kimlik kartı/Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti kimlik kartı, T.C. kimlik numaralı sürücü belgesi, süresi geçerli pasaport, Türk vatandaşlığından izinle ayrılanlar ve bunların kanuni mirasçılarına ait Mavi Kart, Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü tarafından verilen fotoğraflı, imzalı, mühürlü ve süresi geçerli Geçici Kimlik Belgesi, yurt dışında yapılan sınavlarda T.C. vatandaşları hariç başka bir ülkenin vatandaşları için o ülkeye ait nüfus cüzdanı niteliğindeki resmî belge bu amaçla kullanılabilir.) belgelerinizi sınava gitmeden önce mutlaka hazırlayın.

Karnelerini alamayan ögrencilerimiz hafta içi mesai saatlerinde karnelerini müdür yardimcimiz Mehmet Cengizer'den alabilirler.

Karne sevincimize ortak olan bizleri ve ogrencilerimizi bu guzel gunde yalniz birakmayan velilerimize tesekkur ederiz.

Haftanın eba şampiyonu

Gülnur Ünlü

Nihal Damar

Arzu Kalkan

Ogretmenlerimizi tebrik ediyoruz.

BU HAFTANIN EN TEMİZ SINIFI 2/D

ÖĞRETMENİMİZİ VE DEĞERLİ ÖĞRENCİLERİNİ KUTLARIZ.

Atatürk İlkokulu olarak yürüttüğümüz Sağlıklı Beslenme-Haftanin Meyvesi Projesi ile ogrencilerimiz her hafta bir meyve yiyor ve taniyor. Bu haftaki meyvemiz KİVİ. Velilerimize ve ogretmenlerimize duyururuz. Peki kivinin faydalari nelerdir? Bu haftanin meyvesi kivinin faydalari:

Astım tedavisine yardımcı olur

Sindirime yardımcı olur

Kan şekeri düzeylerini kontrol altinda tutar

Uyku kalitesini arttırır

Kalp damar sağlığını destekler

Bağışıklık sistemini artırır

Göz sağlığınızı geliştirir

Sivilcelerle savaşır

Cildi canlandırır

Atatürk İlkokulu olarak yuruttugumuz Sosyal Odevlerim ve Kisisel Becerilerim Projesi'nde bu hafta ogrencilerimizin odevi bagcık bağlamak. Bir kutuya iki delik acilarak gecirilen iple hafta boyu ogrencilerimiz bagcik baglayacak. Ogrencilerimizde cokca rastladigimiz bu durum boylelikle pekisecek. Velilerimize duyururuz.

4. sınıf ögrencilerimizi kapsayan Deneyap Atölyesi sınavı ile ilgili son basvuru 6 Ocak 2020'dir. Velilerimize duyurulur.

Haftanın eba şampiyonu

Gülnur Ünlü

Halil Şensözlüer

Yeşim Zorlu

Ogretmenlerimizi tebrik ediyoruz.

Haftanin en temiz sinifi 1-C Sinifi. Ogretmenimizi ve ogrencilerimizi tebrik ederiz.

Öğretmen ve personellerimizin mağduriyet yaşamaması ve bilgilerinin guncellenmesi amacıyla, MEBBİS te banka iban numaraları ve fotoğraflarının güncellenmesi gerekmektedir.

Okulumuzda yetişkinlere yönelik 1.kademe okuma-yazma kursu açılacaktır. Katılmak isteyen velilerimizin okul idaresine başvurmaları gerekmektedir.