2-E sınıfı öğretmenimiz Kevser KOÇ , Alkol ve sigara kullanımının vücut üzerinde yol açtığı tahribat hakkında  yapmış olduğu araştırmaları ve hazırlamış olduğu sunumu okulumuz öğrencilerine aktarmıştır.

Öğretmenlerimiz tarafından hazırlanan 15 Temmuz Demokrasi Köşemizi bu hafta 2-B sınıfı öğrencileri , öğretmenleri eşliğinde ziyaret etmiş ve okulumuzun yetenekli öğrencilerinin ellerinden çıkan kıymetli eserler ilgiyle incelenmiş akabinde  2-B sınıfı öğrencilerinin 15 temmuz ve demokrasi kavramları hakkında  görüş ve düşünceleri alınarak gezi turu tamamlanmıştır.

1-C sınıfı sevimli hayvan dostlarıyla ilgilenip onlarla keyifli zamanlar geçirdi. Hayvanların bizim en değerli dostlarımız arasında olduğunu bizlere gösterdiler.

Karne haftasında yaşanan yoğun kar yağışı nedeniyle verilemeyen karnelerimizi bu hafta heyecanla öğrencilerimize verdik.

Atatürk İlkokulu 15 Temmuz Çocuk Gazetesi özel sayısı çıkarıldı.

4-A sınıfı öğrencileri Sosyal Bilgiler dersinde yaşadığımız yer olan Gaziantep'i hazırladıkları bilgilerle sınıf arkadaşlarına anlattılar.

D sesi hissetme etkinliği yapıldı.

Uyum sınıfı A şubesi öğrendiği hece ve kelimeleri "Adım At Sek" oyunuyla bir araya getirerek anlamlı anlamsız yeni kelimeleri okuma çalışması yaptı.

1-C sınıfında Mevlana Haftası kapsamında Mevlana ile ilgili bilgiler aktarıldı. Hep birlikte sınıf panosunu düzenlediler ve hoşgörü madalyası taktılar.

Anasınıfı B şubesi kesme yapıştırma etkinliği yaparak 6 rakamını öğrendi.

1-E sınıfı kelime bulutundan yağan yağmur damlalarını okudu, eğlenerek öğrenme gerçekleşti.

1-A sınıfı öğrencileri tavşan maskesi yaparak T sesi ile tanıştı. İçinde T sesi ile başlayan kelimelerin nesnelerin olduğu bir hikaye dinleyen öğrenciler önce isimlerinde T sesini buldular daha sonra boya-kes çalışması ile tavşan maskesi yaptılar.

Yaklaşan Yerli Malı Haftası için koridor panosu hazırlandı.

1-A sınıfı öğrencileri 3 Aralık Dünya Engelliler Günü için pano hazırladı. Öğrenciler önce engelli olma tanımı hakkında bilgilendirildi. Engelli bireylere nasıl davranmamız gerektiği konusunda soru cevap etkinliği yapıldı. Okulda engelli bireyler için yapılmış olan özel alanlar söylendi. Daha sonra 'Aynı Bahçenin Farklı Çiçekleri' sloganıyla pano hazırladılar.

Uyum sınıfı B şubesi sınıf kurallarını tekrar ederek pano hazırladı.