GAZİANTEP / NİZİP - Atatürk İlkokulu

Atatürk İlkokulu

TAHTANİ MAH. NECİP MAHMUT CAD. NO 2 NİZİP / GAZİANTEP
Vizyon
Eğitim alanında okulumuzu, bölgemizde bir tercih sebebi ve cazibe merkezi, mensubu olmaktan gurur duyulan güçlü bir marka ve saygın bir eğitim kurumu yapmaktır.
Misyon
Türk milli eğitiminin amaçları doğrultusunda Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, Türk Milleti’nin ahlaki, insani, manevi ve kültürel değerlerini benimseyerek; evrensel değerler içindeki önemini görebilen ve bu değerlerin gelişimi ve tanıtımı yönünde mücadele eden; ailesini, vatanını, milletini seven; hür ve bilimsel düşünce gücüne sahip, insan haklarına saygılı, çağımızın gerektirdiği bilgi ve becerilerle donatılmış, ülkemizin ekonomik, sosyal ve kültürel kalkınmasına katkıda bulunan, okulumuz öğrenci-veli ve öğretmenlerine güvenli bir ortamda nitelikli ve kaliteli eğitim veren, bilimsel -sosyal ve sportif alanlarda katılımcı, öğrenci yeteneklerinin ön plana çıkartıldığı, toplam kalite yönetiminin felsefesini ve temel ilkelerini eksiksiz uygulayabilen, sürekli iyileşme ve gelişmeyi esas alan, kurum kültürünü özümsemiş bir eğitim ortamı oluşturmaktır.
Başarılar
2001-2002 YILINDA GAZİANTEP İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜLÜĞÜ VE 5.ZIRHLI TUGAY KOMUTANLIĞI TARAFINDAN DÜZENLENEN İL VE İLÇELERDEKİ İLKÖĞRETİM OKULLARI ARASI BİLGİ YARIŞMASI İL 1.LİĞİ 2006 YILINDA TÜBİTAK VE BAKANLIĞIMIZ TARAFINDAN YAPILAN BU BENİM ESERİM ADLI PROJE YARIŞMASINDA MATEMATİK DALINDA 2 PROJE İLE TÜRKİYE FİNALİ 23-24 MART 2010 TARİHİNDE GAZİANTEPTE DÜZENLENEN İLKÖĞRETİM OKULLARI ARASI KARATE SEÇMELERİNDE İL 2.LİĞİ 26 EKİM 2008 YILINDA KARATE FEDARASYONU TARAFINDAN DÜZENLENEN YARIŞMADA İL 3.LÜĞÜ 16-17 MART 2009 YILINDA YILDIZ KIZLAR MASA TENİSİ YARIŞMASINDA İL 3.LÜĞÜ MAYIS 2011 TARİHİNDE İLKÖĞRETİM OKULLARI ARSINDA YAPILAN BİLGİ YARIŞMASINDA İLÇE 4.LÜĞÜ 2012 YILINDA MASAL ANLATMA YARIŞMASINDA İLÇE 4.LÜĞÜ 2019 YILINDA GAZİANTEP OKULLAR ARASI HALK OYUNLARI YARIŞMASINDA İL İKİNCİSİ 2020 WEB SİTESİ YARIŞMASI GAZİANTEP 2. Sİ TÜRKİYE İLK20 İÇERİSİNDE OLMAYI BAŞARMIŞTIR.
Kütüphane Kitap Sayısı :2000
Öğretim Şekli :İKİKLİ
SABAH 07:10 BAŞLANGIÇ AKŞAM 17:10 BİTİŞ
DOĞALGAZ KALORİFERLİ
OKULUMUZA KARAYOLU VE TREN YOLUNDAN ULAŞIM MEVCUTTUR.
OKULUMUZ NİZİP MERKEZ TAHTANİ MAH. ATTAR ALİ MEYDANI CİVARİNDADIR.
GAZİANTEP İLİNE UZAKLIK 45 KM DİR. OKULUMUZ NİZİP MERKEZDEDİR.
FUTBOL TURNUVALARI SATRANÇ TURNUVALARI
E TWİNNİNG,SIFIR ATIK ENERJİ VE KAYNAK TASARRUFU