Haz

Nizip İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından hazırlanan eTwinning ve resim sergisinde okulumuz öğretmenlerinden Vildan Okur'un karakalem resim çalışmaları da yerini aldı ve büyük ilgi gördü.

Haz

Okulumuz öğretmenlerinden Vildan OKUR'un ve kendi öğrencilerinin çizdiği karakalem çalışmalarından oluşan  resim sergisini İlçe Milli Eğitim şube müdürlerinden Mustafa AĞIR ve Murat KILIÇ , ziyaret etti.Okulumuz öğretmen ve  öğrencileri de sergiyi ilgiyle gezdiler.

Haz

1-E sınıfı Vildan Öğretmenimizin resim sergisini gezdi.

Haz

Anasınıfı C şubesi öğrencileri bu hafta dil gelişimine, matematiksel ilişkileri görmeye, genelleme yapmaya, matematiğin düzenini kavramaya oldukça fayda sağlayan " örüntü kavramını" öğrendiler.

Haz

Atatürk İlkokulu Spor Şenlikleri kapsamında  yapılan Mangala Turnuvasında okul şampiyonunun belirlendiği final karşılaşmasında 2/F sınıfı öğrencilerimizden Muhammet Cevdet KILIÇ, rakibi olan  4/A sınıfı öğrencimiz Kerim DEMİRCİ' ye karşı galip gelerek şampiyon olmuştur. Tebrik ederiz .Centilmence  oynanan keyifli bir maçtı.Emeği  geçen öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Haz

Bugün Anasınıfı B Şubesinde veli katılımı etkinliğinde kurabiye yaptık.Herkes kendi kurabiyesine şekil verdi.Kurabiyelerimizi pişirip afiyetle yedik.Velimizin ve çocukların emeğine sağlık.

Haz

Anasınıfı C sınıfı şubesi olarak bugün ip ve yaprak baskısı yaptık.