4 . Sınıflar arası Matematik Bilgi Yarışması yapılacaktır. Ayrıntılar okul panosunda pazartesi günü asılacaktır

Atatürk İlkokulu projelerinden olan Sağlıklı Beslenme ve Haftanın Meyvesi Projesi ile bu hafta tam bir sağlık dostu olan pestili taniyacagiz. Tum ogretmen ve ogrencilerimize duyurulur. Peki pestilin faydalari nelerdir, okuyalim

Bağışıklık sistemini güçlendirir

Her tür kansere karşı koruyucu etkisi vardir

Kalp, sinir ve kas hücrelerini etkili bir şekilde çalıştırır.

Kalp damar hastalıkları ile kansızlığın da çaresi bu doğal üründedir.

İnsan vücudu için çok gerekli olan çinko, kalsiyum, fosfor ve potasyum açısından tam bir kaynaktır.

Vücuttaki su dengesinin korunmasına faydası vardır.

Guncel Genap Dosyalarının Pazartesi Saat 15:00'da Idareye Teslim Edilmesi Gerekmektedir. Ögretmenlerimize Duyurulur.

Bu haftanın Eba birincileri olan öğretmenlerimiz

1. Yesim Zorlu

2. Fatma Şahin

3. Halil Şensözlüer

Haftanın En Temiz Sınıfı 3-A. Öğretmenimiz Ali Akpınar'a ve öğrencilerine tesekkür ederiz.

İlk iki oturumu bugun gerceklesen ve yarin da diger iki oturumu gerceklesecek olan Açıköğretim Sinavlari sirasinda yaninizda bulunmasi gereken belgeler ilgili veli ve öğretmenlerimize duyurulur. Sınava girebilmeniz için gerekli olan "Sınav Giriş Belgesi" ve "Fotoğraflı ve Onaylı Kimlik" (Fotoğraflı, soğuk damgalı ve T.C. kimlik numaralı nüfus cüzdanı/Türkiye Cumhuriyeti kimlik kartı/Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti kimlik kartı, T.C. kimlik numaralı sürücü belgesi, süresi geçerli pasaport, Türk vatandaşlığından izinle ayrılanlar ve bunların kanuni mirasçılarına ait Mavi Kart, Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü tarafından verilen fotoğraflı, imzalı, mühürlü ve süresi geçerli Geçici Kimlik Belgesi, yurt dışında yapılan sınavlarda T.C. vatandaşları hariç başka bir ülkenin vatandaşları için o ülkeye ait nüfus cüzdanı niteliğindeki resmî belge bu amaçla kullanılabilir.) belgelerinizi sınava gitmeden önce mutlaka hazırlayın.

Karnelerini alamayan ögrencilerimiz hafta içi mesai saatlerinde karnelerini müdür yardimcimiz Mehmet Cengizer'den alabilirler.